lauantai 18. toukokuuta 2013

Kaveripostaus

Koska mulla ei ole kynsiä postattavana, ajattelin tehdä kaveripostauksen mun parhaista kavereista. (:



Juulia
PicMonkey Collage

Juulian oon tuntenut 2. luokalta asti, kun hän muutti Oulusta Kokkolaan. Kolmosella vaihdettiin koulua musiikkiluokalle, ja silloin hengailtiin jo aika paljon yhdessä. 4. luokalla meistä oikeastaan tuli parhaat kaverit. Meillä on samanlainen huumorintaju ja voidaan jutella melkeempä mistä vaan. Olemme myös samassa orkesterissa. Juuliallakin oli kynsiblogi, mutta innostus lopahti.  :D Tässä linkki Juulian nykyiseen blogiin.


Julianna
PicMonkey Collage

Julianna muutti Porista Kokkolaan vasta pari vuotta sitten. Tutustuin Juliin (lempinimi :D) Inkerin mökillä, kesällä ennen 6. luokkaa ja meillä synkkasi heti tosi hyvin. Parissa vuodessa meistä on tullut parhaat kaverit. Julia en vapaa-ajalla niin paljon näe kuin Inkeriä ja Juuliaa, koska hän asuu n. 4-5km päässä meistä, mutta koulussa hengaillaan yhdessä melkein joka välitunti.


Inkeri
PicMonkey Collage

Inkeriin tutustuin jo ennen esikoulua kesällä yhdessä lomakeskuksessa. Silloin hän asui vielä Oulussa. Meillä synkkasi heti tosi hyvin, ja riideltiin välillä melkein samalla tavalla kuin nytkin. :D Mutta vaikka joskus tulisikin jotain riitoja, niin sovimme ne aina. Inkeri muutti Oulusta Kokkolaan eskarin puolivälissä, ja melkeimpä siitä asti olemme olleet parhaat kaverit. Inkeri on myös Juulian pikkuserkku ja sen takia tutustuin Juuliaan.

Näiden ja parin muun tollon kanssa vietän vapaa-aikani. :D

Kiinnostaisiko teitä enemmänkin postaukset muustakin kuin kynsistä? :)



tumblr_lxsu880g3w1r9mixco1_500
tumblr_m02i97gUeV1r7769mo1_500_large
tumblr_m5y26j8N4R1ru5ifko1_500

♥ Ootte tärkeitä mulle ♥

2 kommenttia:

Asialliset kommentit tervetulleita. ♥