sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lakkaushaaste: Sininen

Nämäkin kynnet tulevat vähän liian myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

IMG_6807
j
PicMonkey Collage

Tällaiset kynnet sain aikaan. Itse tykkään näistä paljon, ja onnistuin mielestäni hyvin. (: Näillä kynsillä menin myös discoon. Täällä Kokkolassa oli siis jalkapallotapahtuma Kokkola Cup, johon kuului 3 discoa, torstai-, perjantai- ja lauantai-iltana. En mitenkään erityisesti seuraa jalkapalloa, mutta muutaman pelin kävin katsomassa.
Palatakseni kynsiin, aurinko meni piiloon juuri ennen kun otin kuvat.. No, alimmat kuvat on kuitenkin luonnonvalossa otettuja joten niistä näkee suunnilleen kynsien oikean värin.

IMG_6820

Kynsillä 2 kerrosta IsaDoran Cloudia, johon tehty liukuvärjäys Technicin Siona Islandilla ja Wild&Mildin Time Squarella. Liukuvärjäyksen päällä kerros L'oréalin French Rivieraa. Jotta kaikki saataisiin mahdollisimman monimutkaiseksi ja kukaan ei ymmärtäisi mitä selitän, kynsien kärkiin vielä liukuvärjättynä Golden Rosen Jolly Jewels 102. Kaiken päälle Konadin valkoisella (puuttuu kuvasta) kiekurakuvio laatasta m51. Lopuksi vielä strassit ja inm OTD.

Mitäs tykkäsitte? :)

12 kommenttia:

  1. Voi vitsit! Sillon kun olin sun ikänen, tulin mun kaverille Kokkolaan kylään just Kokkola Cupin aikaan, tätä nostalgian määrää.

    Huiput nuo kynnet, saattais toimia myös ilman leimoja. :)

    Rakkain terveisin, Charlotta

    VastaaPoista
  2. :D

    Kiitos! Mietin itsekkin moneen kertaan että leimaanko, joskus voisi kokeilla eri väreillä samantapaisia kynsiä, mutta ilman leimoja. 8)

    VastaaPoista
  3. Kivannäköiset lakkaukset, pirteää minttua ja mielenkiintoista kuviointia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mietin itsekkin että meneekö nämä jo mintun puolelle, mutta tuo pohjalakka on täysin sininen, ei taita vihreään ollenkaan joten menkööt nyt tämän kerran. :D

      Poista
    2. Kuvat tosiaan väärentää aika paljon lakkauksen väriä..

      Poista
  4. Voi että miten kivoja kynsiä sulla on! :)

    VastaaPoista
  5. Nämä on tosi nätit kynnet. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita. ♥