maanantai 28. tammikuuta 2013

ABC..B niinkuin Blue Wants To Be A Millionaire

Näiden kynsien idea oli parempi kuin toteutus. Kyllä näillä yön yli oltiin, mutta seuraavana päivänä vaihdoin ne (vielä niitäkin kauheampiin kynsiin..) joten en puhdistanut kynsinauhoja, laiska mikä laiska.

IMG_3404

Tein siis ensin V-ranskiksen teippejä käyttämällä. Tuo BWTBAM on niin laihaa, että joiduin laittamaan sen alle kerroksen China Glazen For Audreyta. Sen jälkeen laitoin 2 kerrosta BWTBAMia.


IMG_3411

En tykkää tästä poseeraustavasta yhtään, suurin syy on varmaan se, että peukalon kynteni on aika outo. Tai siis ei se ole outo, mutta erimuotoinen kuin muiden, tai ainkin suurimmalla osalla ei ole tuollaista peukaloa. Ei se nyt niin järkyttävä ole, mutta aiheuttaa vähän koristeluvaikeuksia. :D

IMG_3410

En tykännyt näistä kynsistä ja kynsissä näkyy vieläkin edellisen lakkauksen strassien jäljet.
Tuo kuvio on siis Konadin laatasta m73.
Loppuun vielä kuvat kynsistäni nakuna.

IMG_3415 IMG_3417

Kynsillä pelkkää aluslakkaa, kuvia ei ole muokattu yhtään mitenkään. Tiedän kyllä että toisessa kädessä on pitemmät kynnet kuin toisessa, kynnet on keltaiset, kuivat kynsinauhat, toisesta keskisormesta on lohjennut palanen, mutta en vaihtaisi näitä kynsiä mihinkään. Kaikista kynsistä löytyy aika varmasti virheitä, mutta mielestäni nämä on kauniin muotoiset ja oon onnellinen, että ne on pysynyt talven yli näin hyvässä kunnossa! Etusormen kynnet, varsinkin vasemman käden kynsi ei edes viime kesänä ollut noin pitkä. Kyllä se käsien rasvaus ja kynsinauhaöljy vaan auttaa. Mutta pitemmittä puheitta tässä ovat siis minun kynteni nakuna. Ei mitenkään kauhean kauniit mutta kelpaa mulle. 8)

4 kommenttia:

  1. Miten hoidat kynsiäsi? Ja miten saat ne noin pitkäksi??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tällä hetkellä en oikeastaan mitenkään. :D Olen itsekin todella hämmästynyt, että nyt talvella ne on noin pitkät. Syön D-vitamiinia, mutta sitä en kyllä muista joka päivä ottaa.
      Ja kun puhdistan lakat, pesen käset sen jälkeen lämpimällä vedellä ja laitan sitten kynsinauhaöljyä, tai jotain muuta öljyä. Oliiviöljy tai vauvaöljykin käy :) Rasvaan myös käsiä aika usein.
      Tietysti kesällä kynnet kasvaa ainakin minulla paremmin, joten sitä odotellessa! 8)

      Poista
    2. Noh, pitää kokeilla :D Ja minä olen kokeillut vaikka mitä, liottaa kynsiä vichy vedessä ja suolaliemessä ja monia muita tuollaisia keinoja. Mutta ei ne ole auttanut juurikaan :( Nyt kynteni ovat kuitenkin hieman vahvistuneet, koska syön kalsiumia joka päivä :D

      Poista
  2. Juu ja olen kuullut että Piimax Biotiini olisi tosi hyvää kynsille, ja myös hiuksille :]

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita. ♥