torstai 21. maaliskuuta 2013

Tapettikynnet ja franken

IMG_4800
IMG_4797

Pitäisi varmaan lyhentää kaikki kynnet, kun pari katkesi viime köksän tunnilla..
Mutta asiaan. Kynsillä Dependin 247, joka peitti 1 kerroksella ja kuivui nopeasti, joten lakkasin tällä kynnet suurimmaksi osaksi sen takia, että kello oli jo puoli 10, ja piti saada äkkiä kynnet seuraavalle päivälle. Konadin helmiäismustalla Kiekurakuvio laatasta m63. Lopuksi kynsiin inm OTD. Näistä tuli mieleen tapetti, vaikka hieman levinneet onkin. Kynsinauhatkin ihan törkyiset.. No mutta, parempia kuvia ei nyt löydy, parempi nämä kun ei mitään.

IMG_4771

Lakat joita käytin:
*Depend - 247
*Konad - helmiäismusta
*inm OTD (näkyy ylemmissä kuvissa)

Loppuun vielä kuvia frankenista, jonka tein.

IMG_4776
IMG_4785

Ylemmässä kuvassa hexglitterit valunut jo pohjalle, (miten ihmeessä ne edes saisi pysymään tasaisesti pullossa..) mutta lakan värin näkee kyllä. Lakassa on jämät vanhaa päällyslakkaa, ja noin puolet pullosta on pikakuivattajaa, joten lakka kuivuu nopeasti. Peittää myös aika hyvin. Lakassa on siis hopeita hexglittereitä ja hopeaa, turkoosia, ja vähän pinkkiä irtoglitteriä. Hexglittereitä joutuu vähän noukkimaan pullosta, mutta vähemmän kuin ajattelin.
Mietin lakalle jo nimiä, yksi vaihtoehto oli I Know U/You Want Me, (en tiedä mistä sain idean, varmaan salaisesti kyseinen Pitbullin kappale soi päässä :D) mutta nimiehdotuksia otetaan vastaan. :)

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hienot kynnet ja hieno tuo franken lakka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykkään lakasta, vaikka glitterit valuu koko ajan pullon pohjalle.. :D

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita. ♥