torstai 4. huhtikuuta 2013

Niittikynnet

Olin eilen Juulian ja Julin kanssa kaupungilla, ja aurinkolasien, ruusukorvisten ja limenvihreiden bikinien lisäksi ostin kynsiin tarkoitettuja niittejä. Niittejä löytyy Seppälästä, sinne on niiden lisäksi ilmestynyt myös fimoja ja muita kynsihärpäkkeitä.


IMG_5029

Tällaiset kynnet sain aikaan. Kynsillä kerros Wet n' Wildin Black Crèmeä, jonka päällä kerros Flormarin 821:stä. Lopuksi kynsiin vielä niitit ja inm OTD. (: Tein nämä illalla, ja niitit menivät väsymyksen lomassa vähän sinne päin, mutta ei sitä luonnossa huomaa jos ei tarkasti katso. Tuo Flormarin "holo"lakka on vain niin maaginen. :D Nytkin kun kirjoitan se näyttää ihan violetilta, joten toistamiseen sanon, että olen edelleenkin sitä mieltä, että tämä on duochrome.

p


Tämä kuva näyttää omasta mielestä niin siistiltä, vaikka laatu onkin aika takapuolesta. Tuossa lakassa on vain jotakin mistä pidän niin paljon, ehkä tuo duochrome-efekti tuo sen maagisuuden koko lakkaan. Pitäisi varmaan alkaa ottamaan tällaisista "kiinnostavista" lakoista enemmänkin lähikuvia vai mitä? ;)


IMG_5022



Lakat ja tarvikkeet:

*Wet n' Wild - Black Crème
*Flormar - 821
*inm Out The Door-pikakuivattaja
*niittejä

Tässä on muutes linkki ostamaani yläosaan, ja tässä alaosaan. Oikeasti bikinit on limenvihreät, ja saa nähdä pystynkö olla ostamatta samanlaisia, mutta turkooseja.. ;)

Vielä yhdet kynnet, jotka on tehty ennen niittikynsiä.


531988_242756939198691_298443638_n

Tämäkin kuva otettu puhelimella, mutta kyllä siitä selvää saa.
Kynsillä 2 kerrosta Goshin Misty Mauvea, ja leimaukset Konadin laatasta m51, ja leimauslakkana oli Flormarin U09. :)

5 kommenttia:

  1. Hienoja kynsiä molemmat ja todella upealta näyttää toi lakanväri ekassa kynsissä,jostain bongasin aiemmin kuin upealta toi flormar lakka on mustan päällä mut en oo viel kynsille saanut laitettuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kokeile pian lakkaa mustan päällä, haluan nähdä miltä se näyttää sinun kynsissäsi. 8)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Ihanat bikiinit!! Pitäis ehkä itellekki ruveta katteleen rantavarusteita, vaikka rannoille nyt ei vielä hetkeen pääsekkään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse aivan rakastunut noihin bikineihin. <3 Ostin nuo tosiaan Cubuksesta joka on juuri tullut Kokkolaan, ja yläosia oli enää kahdet joista toiset oli jotain kokoa 42.. :D Onneksi 36 oli sopivat. Yläosat oli aika pienikokoisia, mutta alaosa minulla on 34. :) Joten bikinit kannattaa ostaa aina tarpeeksi aikaisin.

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita. ♥